billig-cykel.se

Billig cykel

Cykelväljaren test

Cykelkrafts utbud!

Mustang cyklar

Visa fler cyklar

Barncykel blå

Barncykel röd

Monark Jarib Damcykel mörkblå

Monark Karin Damcykel röd

Kross Level R4 mountainbike Scott Sportster 25 stadscykel Damcykel Skeppshult 3 växlar Monark Damcykel 3 växlar Skeppshult Herrcykel 3 växlar Kross Hexahon X4

Lifebike 3-växlar

Monark Classic Damcykel

Cykelväljaren test

Cykelväljaren test

Cyklar till rätt pris online

En billig cykel som dessutom är av hög kvalitet är ett bra fynd som man kan minnas länge. Priserna på cyklar online är ofta flera tusenlappar billigare än cyklar i fysiska butiker. Att göra sitt köp online gör alltså att man antingen kan välja en bättre cykel till ett lägre pris, eller att man helt enkelt får mer pengar över till annat. En välutrustad cykel som köps billigt kan ha flera olika funktioner och finesser som är praktiska i vardagen. Vad sägs om en cykelkorg som ingår i priset, eller stötdämpare till kampanjpris?Många som cyklar åker även skidor. För erbjudanden för elektrisk fotfil finns bra sajter på internet.

Betala inte mer än nödvändigt vid ditt köp

För den cykelintresserade finns det alltid någon produkt eller tillbehör ute till riktigt bra pris online. Varför betala mer än nödvändigt för cykeln? Genom att köpa billiga cyklar online öppnas både möjligheter till lågt pris och stora valmöjligheter upp. Läs mer om de erbjudanden vi listar genom att gå in på produkterna. En populär nymodighet inom cykelvärlden är elcykeln som är ett miljövänligt alternativ till ett motordrivet fordon. En billig elcykel kostar betydligt mindre pengar än exempelvis en moped.

Fler bra tips online

Internet är fullt av möjligheter och röda prislappar! Vi har därför börjat sammanställa fotbollsskor här – perfekt för den fotbollstokige!

Varför köpa billig cykel online?

Att köpa en billig cykel online behöver inte innebära att du får en cykel av sämre kvalitet. Välj själv vilken prisklass du kan tänka dig – det finns billiga cyklar inom alla prisklasser och modeller. Ofta är de cyklar som säljs ut billigt av förra årets modell eller tidigare. En ett år gammal cykel som dessutom är oanvänd är det inte direkt något fel på.

Billig damcykel & herrcykel

Många fina och billiga damcyklar säljs ut på internet varje dag. Flera av de stora återförsäljarna online köper in stora lager som ibland behöver säljas ut på rea eller till kampanj. En damcykel kan vara formad på olika sätt beroende på vilket märke det är. Skeppshult är en ständigt populär tillverkare av klassiska cyklar, som håller hårt på sin design. Herrcykeln är även den populär i modeller från Skeppshult, men variationerna är många.

billig cykel billiga-cyklar600#2b749c

Rea på cyklar finns naturligtvis att hitta online på samma sätt som andra reor. Billiga och kvalitativa cyklar säljs ut till kampanjpris – både herrcyklar, damcyklar och barncyklar. Köp din nya cykel på internet och få både fri frakt och möjlighet att delbetala.

Letar du efter Sveriges billigaste & bästa herrcyklar? Då har du hittat till en hemsida som handlar om just detta! Vi gör vårt bästa för att samla alla billiga cyklar för både herrar och damer. Jämför priserna själv och hitta din favoritcykel!

Att cykla är som bekant ett fantastiskt bra och miljövänligt sätt att ta sig fram på. En cykel är i jämförelse med exempelvis en bil eller moped ett transportmedel som är både bra för den egna hälsan och vår jord.

Kontinuerlig cykling leder till att muskulaturen i främst benen växer snabbt. Men många typer av cykling stärker i princip hela kroppen. Allt från armar, rygg till händer och nacke. Att cykla i skogen gör också att sinnet och reaktionsförmågan tränas upp på olika sätt.

Cykelns olika delar

Bromsar

Cyklar bromsas med två olika tekniker; hand- eller fotbroms, ibland både och. Varje hjul är utrustat med fälgbromsar som nyps fast av bromsklossar som i sin tur styrs av handbromsar på styret. Cyklar som fotbromsas låser cykelns hjul med hjälp av en kort och hastig tramprörelse bakåt. Fotbroms är vanligare på damcyklar och på äldre cyklar.

Styret

Cykelstyret är länken mellan cykelns styrning och cyklisten. Med hjälp av små och instinktiva rörelser manövreras cykeln via cykelstyret, som i sin tur är utrustat med handtag och bromsar till både bak- och framhjul. Styren görs i många olika modeller och designer, både raka, bockade och sneda varianter beroende på vilken typ av cykel det skall monteras på.

Cykelram

Cykelramen är utformad efter traditionell klädsel för män och kvinnor. Ramen på en damcykel ska vara enkel att komma över med benen avsett klädval. Ramen till en cykel byggs normalt av olika legeringar av metall, stål och aluminium, men även mer exklusiva ramar i titan tillverkas. För tävlingscyklar som behöver låg vikt används ofta kolfiber till ramen.

Cykelhjul

Hjulet på cykeln är en av de mest vitala komponenterna. Cykelhjulet byggs upp av ett nav där det fästs ekrar, ekernipplar och fälg som sedan monteras med fälgband, slang och däck. Kompletta cykelhjul följer normalt med vid ett cykelköp, men se till att du köpet en komplett cykel och inte endast en cykelram. Står det inget annat ingår självklart även hjul.

Delbetalning av cykel

Att köpa en ny cykel på delbetalning eller annan långtgående betalningslösning är idag mycket enkelt. I princip alla cykelbutiker erbjuder Klarna eller andra likvärdiga betalningslösningar. Dessa finansieringssätt innebär att cykeln köps på kredit, och delbetalas över ett eller flera års tid. Klarna tillåter exempelvis valfritt belopp för återbetalning, dock minst en viss del av det totala kreditbeloppet. Att finansiera köpet via kreditkort är också en relativt billig lösning.

Vi har nyligen även börjat lista billiga klockor för både dam och herr. Ett smart sätt att hitta en billig men snygg klocka!

Elcyklar allt vanligare

Eftersom fler och fler köper elcyklar har vi också sammanställt alla erbjudanden på elcyklar från olika butiker i Sverige här: http://billig-elcykel.se. En elcykel är extremt kostnadseffektiv, och dessutom miljövänlig.